Beleef alles van dichterbij met een goeie verrekijker!
23258
post-template-default,single,single-post,postid-23258,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Beleef alles van dichterbij met een goeie verrekijker!

Om volop te genieten van uw natuurwandelingen, het spotten van vogels of het kijken naar de sterren is een goeie verrekijker een must. In onze winkel heeft u een ruim aanbod aan verrekijkers in alle prijsklassen van Leica, Zeiss, Swarovski, Steiner en Nikon. U kan rekenen op jarenlange ervaring en deskundig advies bij de keuze van uw nieuwe verrekijker.

Nieuw binnen

Swarovski CL 8×25 Pocket verrekijker. Groot in kwaliteit, klein van formaat.
 Ingeklapt is de CL Pocket zeer compact, als u hem openklapt heeft u een verrekijker die compromisloze kwaliteit levert. Prijs €790.

Bushnell 20-60×80 telescoop. Prijsgunstige en mooi ogende telescoop voor uw interieur: €1595. In combinatie met houten statief en videokop compleet: €2070.

Leica Noctovid 42mm verrekijkerreeks. De topreeks van het luxueuze optisch merk Leica. Keuze tussen een 8x of 10x vergroting. Deze high-end verrekijker biedt een ongelooflijke beeldkwaliteit, dit met een stijlvol en elegant design. Vanaf €2690.

Kom onze kijkers vrijblijvend testen

Maak een afspraak