Zeiss Expert
23821
page-template-default,page,page-id-23821,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
oogmeting-003

Zeiss Vision Expert

Het juiste brillenglas voor elke visuele behoefte

Als gecertifieerd Zeiss Vision Expert center werken wij voor onze brillenglazen nauw samen met Carl Zeiss, de wereldberoemde fabrikant binnen de optische industrie. Van de oogmeting tot het monteren van de glazen voeren we elke stap met de meeste nauwkeurigheid en precisie uit.

Al meer dan 15 jaar zijn wij lid van de Carl Zeiss Academy. De CZA verenigt onafhankelijke opticiens die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Onder impuls van Carl Zeiss engageren wij ons om te investeren in kennis, innovatie en techniek. Het kwaliteitslabel van de Carl Zeiss Academy garandeert vervolgens dat wij beantwoorden aan de strengste professionele eisen. Wij staan dan ook garant voor de beste oplossing voor jouw zicht!

De oogmeting, de basis voor het juiste advies

Onze oogmeting breiden wij uit met behulp van de i.Profiler van Carl Zeiss. Deze bijkomende meting levert ons uw optische oogafdruk waarmee wij uw correctie nog meer kunnen optimaliseren voor o.a. een scherper nachtzicht en contrastzicht.

Om de parameters te bepalen voor de centrering en individualisatie van uw brillenglazen gebruiken wij de Zeiss Visufit. Een apparaat dat in een 1-shot, zeer nauwkeurige 3D-centrering en innovatieve functies biedt. Aan de hand van de 9 ingebouwde camera’s creëert de Visufit uw eigen avatar, een 3D-reconstructie van uw gezicht.

Nu wij een correct beeld hebben van uw visuele prestaties en behoeften kunnen wij een doordacht voorstel doen uit het uitgebreid assortiment Zeiss-brillenglazen. U hoeft u dus niet te verdiepen in alle technische vaktermen, dat doen wij voor u!

Klik hieronder op Zeiss Vision Care om meer informatie te vinden over het gamma Zeiss-brillenglazen.

Zeiss Vision Care
Maak een afspraak