Precious
23808
page-template-default,page,page-id-23808,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Precious collectie

“Style, comfort and the best lenses paired with noble materials. Those are great glasses.”

Al jaren leggen wij op gebied van brillen de lat hoger en stellen jou een prachtige collectie Precious-brillen voor. Deze handgemaakte Precious-collectie wordt vervaardigd uit edele materialen zoals massief 18 karaat goud, platina, buffelhoorn en kunnen ook naar wens met diamanten bezet worden. Dat maakt iedere bril nog unieker.

Gold

Wanneer iemand massief goud draagt is dit meestal aan de vinger, rond de hals of aan de pols. Met gouden brillen draagt u een juweel op uw neus, midden op uw gezicht. Elke individuele gouden bril wordt met de hand gemaakt. Elk stuk van de collectie is een waar kunstwerk gemaakt met de grootste zorg voor detail door ervaren juweliers, waardoor elk montuur de aandacht krijgt die luxe vereist.

Ieder gouden montuur kan naar wens met diamanten bezet worden. Enkel gecertifieerde diamanten van hoge kwaliteit met prachtige helderheid en kleur worden gebruikt. De diamanten worden zorgvuldig uitgekozen voor elk Precious-ontwerp.

Laat u verleiden door onze mooie juweeltjes van brillen.

Horn

De dragers van onze buffelhoorn brillen zijn net zo gevarieerd als onze collectie, maar er is één gemene deler, het zijn altijd kwaliteitsbewuste individualisten, mensen die ervoor kiezen om merk-neutrale en toch exclusieve brillen te dragen. Hoornbrillen hebben allen een unieke natuurlijke uitstraling.

Elk montuur wordt in het Eiffelmassief met de hand gemaakt. Er zijn maar liefst 280 handelingen nodig om buffelhoorn tot bril te verwerken. Het grote voordeel is ook dat wij mits een kleine meerprijs volledig maatwerk kunnen leveren. De combinatie met andere exclusieve materialen zoals titanium, hout of goud is ook mogelijk.

Uiteraard zijn wij ook natuurvriendelijk! Wij weten dat de gebruikte natuurlijke hoorn van de Aziatische waterbuffel is, en omdat de buffel in zijn geboorteland wordt geëerd en beschermd, komt de hoorn pas beschikbaar na de natuurlijke ondergang van het dier. Zelfs de hoornspaanders, die een overschot zijn van het productieproces, worden gebruikt als natuurlijke meststof. Kom deze collectie gerust passen.

Wood

Op vlak van houten brillen is Rolf Spectacles de pionier. Het is een klein jong familiebedrijf, waar ambacht en natuur hand in hand gaat, dat zich situeert in Oostenrijk, Tirol.

De monturen zijn stuk voor stuk handgemaakt, zonder vijzen, zonder metaal. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hout en buffelhoorn, wat deze brillen uitzonderlijk licht en comfortabel maakt. Een paar exclusievere monturen zijn belegd met leisteen. Ze hebben allen een houten flex scharnier en een uniek montagesysteem voor de glazen.

Hun passie en het enthousiasme van de eerste dagen is, tot op de dag van vandaag, nog steeds voelbaar. Er zijn een 80-tal stappen in het productieproces vereist om een Rolf bril te maken tot wat hij is. Het produceren van een houten bril vereist een hoge graad van vakmanschap en precisie. Deze combinatie maakt van elke bril, in hout met of zonder leisteen, een uniek exemplaar.

Kom de nieuwste brillen van Rolf bij ons ontdekken.

Maatwerk

Ontwerp uw montuur

Een bril op maat is een unieke bril, doordacht en perfect ontworpen voor u persoonlijk, volgens jouw gelaatstrekken, stijl en persoonlijkheid. Op basis van een gekozen model, een foto of een tekening zullen wij naar gelang eigen voorkeur, morfologie, kleur, materiaal en stijl de bril personaliseren. Het ontwerp wordt individueel bekeken om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk te vervullen. Het definitief project gaat dan naar een artisanale fabrikant, tezamen met een avatar van uw gezicht. Het procedé om dit montuur te realiseren duurt een 8-tal weken.

Heeft u vragen? U bent altijd welkom voor advies bij een heerlijke kop koffie.

Maybach

Icons of luxury

Reeds enkele decennia is Maybach symbool voor de meest veeleisende wensen op gebied van kwaliteit, luxe en individualiteit. Met de achtergrond van automobiele uitmuntendheid, worden diezelfde naam en normen gebruikt in de luxury eyewear. Typerend zijn de exclusieve materialen, het design tot in de kleinste details, gedreven naar luxe. Maybach vertegenwoordigd het toppunt van optische luxe die de zintuigen van de kenner prikkelt. Ieder uniek montuur is in Duitsland zorgvuldig handgemaakt van zeldzame en kostbare materialen zoals natuurlijk buffelhoorn, fijne houtsoorten, carbon, leder, titanium en 18 karaat goud.

Cartier

Cartier, opgericht in 1847, is niet alleen een van de meest gevestigde namen in de wereld van sieraden en horloges, het is ook een referentie van echte hedendaagse luxe. Cartier creëert ook uitzonderlijke brillen en ontwikkelt elk ontwerp met een uitzonderlijke savoir-faire. De monturen zijn vervaardigd uit titanium met 24 karaat goud, buffelhoorn en acetaat.

Ervaar bij ons de wereld van luxe met de exclusieve brillencollectie van La Maison Cartier.