Nieuw bij Dresen: Maui Jim zonnebril met PolarizedPlus2-technologielenzen.
24214
post-template-default,single,single-post,postid-24214,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nieuw bij Dresen: Maui Jim zonnebril met PolarizedPlus2-technologielenzen.

Superieure kwaliteit zonnebrillen, bedacht op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd PolarizedPlus2-lenstechnologie ontwikkeld. Vervelende schitteringen worden geëlimineerd en de kleuren worden intenser, waardoor u superscherp zicht ervaart. Tegelijkertijd bieden de glazen ook nog een goede bescherming tegen de gevaarlijke UV-straling en blauw licht. Kom ze nu bij ons testen.