Oakley Prizm Gaming
23131
post-template-default,single,single-post,postid-23131,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Oakley Prizm Gaming

  • Verhoogd contrast
  • Scherp zicht
  • Optimaal voor gaming en beeldscherm

Oakley Prizm Gaming-lenzen zijn ontworpen om uw visueel contrast bij computergebruik te verhogen. De blauwlichtfilter-technologie is goed voor 40% reductie van het blauw licht tussen 350 en 500 nm. Zo worden uw ogen beschermd tegen deze nefaste natuurlijke en kunstmatige stralen waar u zich ook bevindt. De uitdaging bij het ontwerpen van zo’n blauwfilter-brillenglas is dat het felgele kleur overheerst. Met de Prizm Gaming-lens, ontwierp Oakley een brillenglas die esthetisch aangenaam is met een scherp en contrastrijk zicht voor computergebruik, alsook voor het dagelijks leven, en dit met een uitzonderlijke blauwfilter.

In Belgische première al te testen bij Optiek Dresen!