Porsche Design introduceert Iconic Contour
23058
post-template-default,single,single-post,postid-23058,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Porsche Design introduceert Iconic Contour

Het jaar kan niet beter starten dan met de nieuwe Iconic Contour van Porsche Design. Deze zonnebril is ontstaan uit het idee om een montuur te ontwerpen dat eruitziet alsof het in één beweging met de hand is getekend. Het concept wordt gekenmerkt door een allesomvattende draad die de oogranden van massief titanium bij elkaar houdt. Zijn opvallende technische en futuristische look viert het contrast tussen massief titanium en fijn draadwerk.

Van dit model worden wereldwijd slechts 911 exemplaren gemaakt. Daarom zijn wij reuzetrots dat wij dit model aan u kunnen presenteren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Porsche Design Iconic Contour zonnebril? Kom dan naar onze winkel om dit gelimiteerde exemplaar te bekijken. Wij hebben nummers 68 en 238 in huis. Prijs €865.