Ervaar de toekomst van het zien bij Optiek Dresen, kom de Zeiss Visufit ontdekken!
22976
post-template-default,single,single-post,postid-22976,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ervaar de toekomst van het zien bij Optiek Dresen, kom de Zeiss Visufit ontdekken!

Een nieuw tijdperk van centrering van uw brillenglazen is aangebroken. De Visufit is een apparaat dat in een 1-shot, zeer nauwkeurige 3D-centrering en innovatieve functies biedt.

Wist u dat… door een onnauwkeurige centrering van brillenglazen 40% van het potentieel van uw brillenglazen verloren kan gaan? Om u steeds de beste kwaliteit te garanderen investeren wij in dit nieuwste digitaal platform. Met de innovatieve Zeiss Visufit worden uw brillenglazen nu nog preciezer gecentreerd, zodat u van een perfect zicht kunt genieten!

Creëer uw avatar

Aan de hand van de 9 ingebouwde camera’s creëert de Visufit uw eigen avatar, een 3D-reconstructie van uw gezicht. Dit maakt het digitaal vergelijken van monturen met 180°-beeld mogelijk. Heeft u een hoge correctie? Dan is dit de ideale manier om uw nieuwe bril te kiezen.

Kom onze Zeiss Visufit uittesten en laat een avatar van uw gezicht maken.