Nieuw: telescoop Swarovski ATX Interior
22784
post-template-default,single,single-post,postid-22784,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Nieuw: telescoop Swarovski ATX Interior

Geniet nu van adembenemende vergezichten vanuit uw kustappartement met deze elegante telescoop.
Met zijn houten statief is dit een aanvulling op ieder stijlvol interieur. De uitstekende optiek met breed gezichtsveld en nauwkeurig zoomvermogen maakt snelle en haarscherpe observatie mogelijk. Kom hem testen!

Kenmerken

  • Vergroting: zoom van 25 x tot 60 x
  • Gezichtsveld op 1000m: 41 m tot 23 m
  • Kortste instelafstand: 3,6 m
  • Brandpuntsafstand met mogelijke TLS APO: 750 – 1800 mm
  • Mogelijkheid tot wisselen oculairgedeelte met binoculair 30 x (optie)