i.Scription
22690
page-template-default,page,page-id-22690,page-child,parent-pageid-22728,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.1.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,smooth_scroll,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
zeiss-brillenglazen-drivesafe-003

i.Scription

Optimalisering van uw brillenglazen

Het gebruik van wavefront-technologie met de i.Profiler maakt het mogelijk alle aberraties van uw ogen te meten. Indien nodig kunnen geoptimaliseerde brillenglazen worden geproduceerd met speciale eigenschappen voor zicht bij laag contrast, bijvoorbeeld ‘s nachts of in het schemerdonker. Het resultaat: beter nachtzicht, contrast en uitstekend dieptezicht.

Ga verder naar

Ontspiegeling

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de brillenglazen die verkrijgbaar zijn bij Optiek Dresen, maak dan een afspraak of bezoek onze winkel. Onze specialisten stellen u de brillenglazen voor die het best bij uw zicht en levensstijl passen.

Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.