Ontspiegeling
22693
page-template-default,page,page-id-22693,page-child,parent-pageid-22728,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
zeiss-brillenglazen-006

Ontspiegeling

Professionele brillenglascoating

Een professionele brillenglascoating biedt vele voordelen.

  • Het brillenglasoppervlak wordt harder, waardoor het beter bestand is tegen beschadigingen.
  • De coating vermindert lichtreflecties op het oppervlak.
  • Het glas wordt vuilbestendiger en eenvoudiger te reinigen.

DuraVision® Premium-brillenglascoatings van Zeiss combineren deze aspecten in een enkele, eersteklascoating die voldoet aan de hoogste standaarden.

DuraVision® Platinum

Een geïntegreerd systeem van negen ultradunne coatinglagen die dicht opeengepakt zijn met behulp van Ion Assisted Deposition resulteert in een brillenglasoppervlak wat driemaal zo hard is als de vorige generatie harde kunststof brillenglazen van Zeiss met een antireflectie-coating en zijn 35% harder dan brillenglazen van Zeiss van mineraal glas met een antireflectie-coating.

DuraVision® BlueProtect

Smartphones, led-lampen, televisies, computerschermen, e-readers en tablets stralen veel blauw licht uit. Een oorzaak van digitale overbelasting van de ogen is de straling van grote hoeveelheden blauw licht. DuraVision® BlueProtect-filter voor blauw licht vermindert bepaalde hoeveelheden blauw licht. Veel brildragers ervaren meer zichtcomfort door de DuraVision® BlueProtect-coating.

DuraVision® DriveSafe

Brillenglazen met een DuraVision® DriveSafe-coating verminderen irriterende verblinding, vooral door de extreem felle koplampen van tegemoetkomend verkeer bij het rijden ’s nachts.

Ga verder naar

Tevredenheidsgarantie

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de brillenglazen die verkrijgbaar zijn bij Optiek Dresen, maak dan een afspraak of bezoek onze winkel. Onze specialisten stellen u de brillenglazen voor die het best bij uw zicht en levensstijl passen.

Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.