Jacques Durand
23891
post-template-default,single,single-post,postid-23891,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Jacques Durand

Nieuw in ons assortiment! Brillen van Jacques Durand designed in Verona.

De brillen van Jacques Durand, geïnspireerd door de retro-monturen uit de jaren ’50, vallen op door de aandacht voor detail, een leuke combinatie van mat en gepolierd. Verkrijgbaar in vele geometrische vormen van dun tot extra massief. Naast de vorm kunnen wij ook de kleur kiezen: van basiskleuren zoals zwart en bruin, via de originele gevlekte en schildpadpatronen, tot extravagante, levendige, excentrieke kleuren zoals rood, oranje en diverse tinten roze. In bovenstaande video ziet u hoe handmatig de realisatie van een montuur is.