Zeiss DuraVision AntiVirus Platinum
23362
post-template-default,single,single-post,postid-23362,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Zeiss DuraVision AntiVirus Platinum

Wist u dat?

Brillenglazen zijn oppervlakken die veel worden aangeraakt en die virussen en bacteriën kunnen bevatten. Door de wereldwijde pandemie is extra aandacht voor een goede hygiëne niet meer weg te denken. Zeiss biedt nu een extra laag van vertrouwen die bijdraagt aan een goede hygiëne van uw brillenglazen. Deze ‘laag van vertrouwen’ doodt 99,9% van alle virussen en bacteriën. Daarbij biedt Zeiss Duravision AntiVirus Platinum UV een volledige UV-bescherming, minimale reflectie, is krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Deze antivirus bescherming is zonder meerprijs.

Contact