Zeiss EnergizeMe
23031
post-template-default,single,single-post,postid-23031,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23796

Zeiss EnergizeMe

Zeiss EnergizeMe – Het eerste brillenglas om de ogen te verfrissen na het dragen van contactlenzen.

De brillenglazen zijn een unieke combinatie van een nieuw glasdesign, innoverende technologie en een hoogwaardige glasbehandeling:

  • Het helpt vermoeide ogen te ontspannen
  • Ze verhinderen verdere oogstress
  • Scherp en helder zicht
Contact