Zeiss anti-condens kit, de slimme oplossing voor een helder zicht
22923
post-template-default,single,single-post,postid-22923,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Zeiss anti-condens kit, de slimme oplossing voor een helder zicht

Door het verplichte mondmasker ondervinden we hoe vervelend het kan zijn om aangedampte brillenglazen te hebben. Daarom zochten wij naar een efficiënte oplossing die wij vonden in een spray. U benevelt de vloeistof op uw glazen, wrijft ze over het volledig oppervlak en u zal tot aan de volgende poetsbeurt dampvrij kijken.

Kom langs bij Optiek Dresen en doe de test!