UV-bescherming in al onze brillenglazen
22048
post-template-default,single,single-post,postid-22048,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

UV-bescherming in al onze brillenglazen

Wist u dat? De Zeiss-brillenglazen bieden een volledige UV-bescherming in alle heldere brillenglazen.

UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen. Vaak wordt vergeten dat UV-straling ook op lange termijn schadelijk kan zijn voor de gezondheid van onze ogen en het omliggende weefsel. Daarom creëert Zeiss vanaf heden een nieuwe norm voor oogzorg door volledige UV-bescherming te bieden in alle kunststof brillenglazen.

Bij Optiek Dresen wordt dit zonder toeslag aangeboden in alle brillenglazen.