DriveSafe van Zeiss; het dagelijks brillenglas voor veiliger autorijden!
22037
post-template-default,single,single-post,postid-22037,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

DriveSafe van Zeiss; het dagelijks brillenglas voor veiliger autorijden!

Nieuw! De DriveSafe-brillenglazen zijn specificiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabel willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen. Door de combinatie van een geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating bieden deze glazen een beter zicht zowel dag en nacht.

  • U kunt de DriveSafe-bril de hele dag doordragen zoals een gewone bril en toch genieten van deze kenmerken voor een veiliger rijervaring.
  • Een meer ontspannen gevoel tijdens autorijden in uitdagende lichtomstandigheden en bij slecht weer dank zij hun Luminance-design.
  • Minder schitteringen voor bestuurders die vaak worden gehinderd door lichten van tegenliggers en licht van straatlampen dat wordt weerspiegeld.
  • Voor dragers van multifocale glazen; optimaal zicht bij het kijken zowel naar de weg, het dashboard, de achteruitkijkspiegel en de zijspiegels.
  • De correctie van de DriveSafe-glazen kunnen nog worden geoptimaliseerd door de i.scription-technologie ter verbetering van uw nachtblindheid.
    64% minder verblinding, 43% meer gezichtsveld en 14% meer zicht op de weg.
  • De Zeiss DriveSafe unifocale glazen heeft u vanaf 334 euro per paar, multifocale glazen kosten vanaf 848 euro per paar.
  • Dé beste optie voor veiligheid in het verkeer!