Optiek Dresen | Verrekijkers
22813
page-template-default,page,page-id-22813,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Leica verrekijkers

Leica is al ruim 100 jaar een begrip als het gaat om kwaliteitsverrekijkers. Een verrekijker van Leica is een combinatie van doordacht design en technische vernieuwing. Zo vindt u bij Leica altijd verrekijkers die voorzien zijn van de nieuwste technologische snufjes.

Contact

Zeiss verrekijkers

Wilt u een verrekijker van Carl Zeiss kopen? Een goede beslissing, met een Zeiss-verrekijker heeft u absolute topkwaliteit in handen. De verrekijkers zijn uitgerust met de allerbeste lenzen. Het merk heeft al meer dan 165 jaar ervaring en is inmiddels onbetwist marktleider op het gebied van optische artikelen.

Contact

Steiner verrekijkers

Steiner gebruikt de nieuwste Duitse technologie om performante verrekijkers te produceren voor natuurliefhebbers op land en zee. Gekend voor zijn Marine Commander 7 x 50C kijker, waterdicht en robuust voor intens gebruik. Kom de nieuwste Skyhawk 4.0 testen! Heldere observatie met vergrotingen van 8 x en 10 x voor een comfortabele prijs.

Contact

Nog vragen?

Een verrekijker kopen doet u bij een specialist. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit en de juiste service. Daarnaast helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Ons team beschikt over up-to-date vakkennis. Zij kunnen u adviseren over het juiste type verrekijker voor een bepaald doeleinde, zoals vogels spotten, watersport of de jacht. Contacteer ons hiervoor vrijblijvend.

Contact

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.