Verrekijkers
22813
page-template-default,page,page-id-22813,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Leica verrekijkers

Leica is al ruim 100 jaar een begrip als het gaat om kwaliteitsverrekijkers. Een verrekijker van Leica is een combinatie van doordacht design en technische vernieuwing. Zo vindt u bij Leica altijd verrekijkers die voorzien zijn van de nieuwste technologische snufjes.

Leica

Zeiss verrekijkers

Wilt u een verrekijker van Carl Zeiss kopen? Een goede beslissing, met een Zeiss-verrekijker heeft u absolute topkwaliteit in handen. De verrekijkers zijn uitgerust met de allerbeste lenzen. Het merk heeft al meer dan 165 jaar ervaring en is inmiddels onbetwist marktleider op het gebied van optische artikelen.

Zeiss

Steiner verrekijkers

Steiner gebruikt de nieuwste Duitse technologie om performante verrekijkers te produceren voor natuurliefhebbers op land en zee. Gekend voor zijn Marine Commander en Navigator 7x50C kijker met kompas, gasgevuld dus waterdicht en robuust voor intens gebruik.

Steiner

Swarovski verrekijkers

Zie ieder cruciaal detail met de nieuwe CL Compagnon. Haarscherpe optiek met een vergroting van 10x of 8x brengt u dichter bij de natuur. Het ergonomische design, de supercompactheid en het lichtgewicht van 500 gr maakt van deze kijker een perfecte ‘compagnion’ om unieke observatiemomenten te beleven.

Swarovski

Nog vragen?

Een verrekijker of telescoop kopen doet u bij een specialist. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit en de juiste service. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij beschikken over een 40-jarige vakkennis, en kunnen u best adviseren over het type verrekijker voor een specifieke doeleinden, zoals vogels spotten, watersport of kustobservatie vanuit uw appartement. De beste merken onder één dak; Leica, Zeiss, Swarovski, Steiner, Bushnell, Perl… Kom langs en u kan bij ons alle instrumenten uitproberen met een open uitzicht op duin, zee en stad.

Contact