Telescopen
22773
page-template-default,page,page-id-22773,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.1.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
swarovski-telescopen-atx-interior-001

Telescopen

Zeiss, Leica & Swarovski

Telescopen hebben een sterkere vergroting met zoom van 20 x tot zelf 70 x, daarom staan die op statief om van een rustig beeld te genieten. Dit is het ideaal toestel voor kust-, natuur- en vogelobservatie. Voor fotografie door telescopen zijn er steeds mogelijkheden voorhanden. De nieuwe Swarovski ATX Interior oogt heel mooi in huis dankzij zijn houten statief. Met een vergroting tot 60 x, een objectiefdoormeter van 85 mm en een breed gezichtsveld is deze spotting scope zeer geschikt voor langdurige en nauwkeurige observatie.

Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.