Soorten brillenglazen
22718
page-template-default,page,page-id-22718,page-child,parent-pageid-22728,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
zeiss-brillenglazen-005

Soorten brillenglazen

Brillenglazen voor elke situatie

Unifocale brillenglazen

Beleef uitstekend draagcomfort

De Zeiss unifocale brillenglazen worden zowel voor zicht op afstand als voor lezen gebruikt – de twee meest voorkomende redenen om een bril te dragen.

Digital brillenglazen

De remedie tegen overbelaste ogen door digitale apparaten

Voor mensen vanaf 30 jaar kan het kijken op digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen. Zeiss digitale brillenglazen bieden de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een zone voor dichtbij. Deze brillenglazen zijn niet alleen voor digitale apparaten bedoeld, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.

Multifocale brillenglazen

Individueel en uniek – net als u

Gepersonaliseerde progressieve glazen zijn perfect aangepast aan het gekozen montuur, de anatomie van het gezicht en de dynamische kijkbehoeften. Ze bevatten de Zeiss Smartview-technologie, die is gebaseerd op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, visueel gedrag en individuele, leeftijdsgerelateerde zichtbehoeften.

Drivesafe brillenglazen

De alledaagse bril voor het autorijden

Goed kunnen zien is een vereiste voor het veilig rijden, want onze ogen maken overuren op de weg: permanent van blik wisselen tussen de straat, het navigatiesysteem en de zij- en achteruitkijkspiegels. Zeiss DriveSafe-brillenglazen – beschikbaar als unifocale of multifocale glazen – minimaliseren de oogbelasting tijdens het rijden en maken het automobilisten gemakkelijker goed te zien, zodat u uw bestemming veilig en zonder stress bereikt.

Zonnebrilglazen

Eén brillenglas voor al uw buitenactiviteiten

Dankzij een ruime keuze aan beschikbare kleuren, kunt u ervoor kiezen om brillenglazen te dragen die aan u wensen voldoen. UV-bescherming, kleuren, polariserende brillenglazen, verkleurende brillenglazen of speciale bescherming tegen de zon voor tijdens het sporten – zonnebrillen op maat bieden alle opties.

Sportbrillen

Beter zien voor atleten

Er wordt rekening gehouden met uw sportbehoeften. Door bijvoorbeeld de perfecte kleur brillenglazen uit te kiezen voor wintersport. De juiste bescherming te selecteren tegen de zon en tegen schitteringen voor watersporten zoals zeilen en surfen. Of door gebogen brillenglazen aan te bieden die uw ogen beschermen tegen de wind, tegen vuil en tegen de impact voor wielersport of lopen, zodat u scherp, helder zicht heeft over uw gehele blikveld. Oakley, de sportbrillen bij uitstek, kunnen ook optisch aangepast worden.

Officelens brillenglazen

Beter zien op het werk

Op kantoor of thuis gebruiken we onze ogen veelal voor de nabije en middellange afstand, de meeste brillenglazen bezorgen voor deze variabele afstanden geen ontspannen en scherp zicht. Ongeschikte brillenglazen kunnen het zicht beperken en symptomen veroorzaken zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en rugpijn.

De oplossing

Het Officelens-brillenglas van Zeiss. Deze op maat gemaakte oplossing geeft de brildrager zuiver en helder zicht op de drie belangrijkste werkafstanden; lezen, PC-werkplek en bureauruimte. Hierdoor zal de Officelens-gebruiker een natuurlijke hoofd- en nekhouding aannemen en genieten van een fulltime optimaal draaggemak.

Voordelen voor de drager

Scherp zicht dichtbij en op de middellange afstand met brede kijkzones

Ontspannen en natuurlijk zicht op kantoor en voor bezigheden op korte en middellange afstand.

Comfortabele houding van hoofd en lichaam.

Aangepast aan het persoonlijke visuele bereik, van dichtbij tot op de middellange afstand.

Bescherming tegen blauw licht dankzij de BlueGuard.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de brillenglazen die verkrijgbaar zijn bij Optiek Dresen, maak dan een afspraak of bezoek onze winkel. Onze specialisten stellen u de brillenglazen voor die het best bij uw zicht en levensstijl passen.

Maak een afspraak