Optiek Dresen | Brillenglazen
21968
page-template-default,page,page-id-21968,page-child,parent-pageid-21933,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

BRILLENGLAZEN

Natuurlijk zicht in alle omstandigheden

Uw ogen verdienen aangepaste brillenglazen naargelang uw activiteit. U zou nooit voetballen met hoge hakken, of marathonlopen op pantoffels. Biedt ook uw ogen een aangepaste uitrusting, om ten volle te genieten van elke activiteit. Met Essilor Varilux brillenglazen geniet u altijd van het beste visueel comfort, op elk ogenblik.

Niet elk brillenglazen biedt ontspannen en scherp zicht wanneer wij op kantoor werken of thuis bezig zijn. Ongeschikte brillenglazen kunnen het zicht beperken en symptomen veroorzaken zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en rugpijn. Zeiss Office Lens is de oplossing voor ontspannen en zuiver zicht voor dichtbij en op de middellange afstand.

Autorijden onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker kan een echte uitdaging zijn. Voor iedereen – ongeacht de afstand – is goed zicht essentieel voor de veiligheid. Zeiss DriveSafe brillenglazen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen. Meer informatie vind u in de DriveSafe videofilms.

Omsluitende brilglazen op sterkte zijn de nieuwste trend, zowel voor designermonturen, uiterst modieuze zonnebrillen of sportbrillen. Dit vormt een speciale uitdaging voor de optometrist: wanneer er normale brilglazen in dit type montuur worden geplaatst, zorgt dit voor afwijkingen. Zeiss Sport Lenses bieden optimale correctie voor alle gebogen frames en maken van afwijkingen verleden tijd.

Bij een buitensport als golf wordt de schittering van het zonlicht tijdens het spel als hinderlijk ervaren. Zeiss ProGolf zonnebrilglazen maakt een eind aan dit probleem. In tegenstelling tot traditionele zonnebrilglazen hebben ProGolf zonnebrilglazen niet alleen een verduisterend effect, maar versterken ze tevens het visuele contrast. Hierdoor heeft de golfspeler, zelfs bij constante overgangen tussen licht en schaduw tijdens het spel, een optimaal zicht en kan hij alle oneffenheden en hobbels in de baan veel beter waarnemen.

Skiërs, piloten en watersportliefhebbers zijn er enthousiast over: brillenglazen met polariserende effecten zoals SkyPol van Zeiss. Deze speciale brillenglazen voorkomen lichtweerkaatsingen en spiegelbeeldeffecten, die bijvoorbeeld worden teweeggebracht door zonnestralen op een nat wegdek, een watervlakte of metalen oppervlakken. Ze voorkomen vermoeide ogen omdat de ogen zich niet langer steeds moeten aanpassen aan wisselende lichtomstandigheden.

100% tevredenheidsgarantie

Ons team bestaat uit vakmensen die alles in het werk stellen om uw kijkprobleem op de beste wijze te verhelpen. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw brillenglazen, dan bieden wij u een andere oplossing aan, tot 8 weken na aankoop. Eveneens geldt er 3 jaar garantie op mogelijke fabricagefouten. Zo bent u helemaal gerust!

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de brillenglazen die verkrijgbaar zijn bij Optiek Dresen, maak dan een afspraak of bezoek onze winkel. Onze specialisten stellen u de brillenglazen voor die het best bij uw zicht en levensstijl passen.

Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.