Optiek Dresen | Over ons
21932
page-template-default,page,page-id-21932,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OPTIEK DRESEN

Vernieuwend in trendy brillen en oogzorg

In hartje Oostende, op de hoek van de gerestaureerde James Ensor-galerij, in een prachtig historisch gebouw, is Optiek Dresen sinds 1956 een gevestigde waarde. Wij verkopen niet zomaar trendy brillen, wij bieden u een beleving. Bij het ontdekken van onze collectie brillen en zonnebrillen, bij het kiezen van een passende en vernieuwende montuur, bij de uitvoering van een professionele oogmeting. Wij maken ook unieke brilmonturen naar wens in edele materialen zoals hout, acetaat, goud of ingezet met diamant. De piekfijne afwerking van elke montuur bewijst onze passie voor brillen.

Optiek Dresen staat niet alleen in voor modieuze brillencollecties. Wij verzorgen ook oogmetingen met de meest innovatieve apparaten van Carl Zeiss volgens een welbepaald stappenplan. Dankzij onze deskundigheid in ons vakgebied en met behulp van de i.Profiler, de i.Polatest, de i.Terminal en iScription-technologie waarborgen wij een scherper, comfortabel en contrastrijker dag- en nachtzicht.

Aanbod