Montblanc zonnebrillen
22108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22108,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Montblanc zonnebrillen

In 1906 startten Alfred Nehemias, een Hamburgse bankier, en August Eberstein, een Berlijnse ingenieur, in Berlijn een bedrijf voor vulpennen, onder de naam Simplicissimus-Füllhalter. Zij produceerden een vulpen met ingebouwd inktreservoir, die eenvoudig in gebruik was. In 1910 werd een verbeterde vulpen uitgebracht met de naam ‘Montblanc’.

Mont Blanc, beroemd om zijn vulpennen heeft sedert een paar jaar ook zijn eigen brillencollectie. Het perfectionisme waarmee de vulpennen vervaardigd worden is zeer duidelijk doorgetrokken naar hun monturen. Het zijn stuk voor stuk gesofisticeerde en stijlvolle monturen die met veel oog voor detail ontworpen zijn.

Optiek Dresen koos deze collectie voor z’n chique uitstraling.

Website

Montblanc

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.