Komorebi brilmonturen
22337
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22337,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,smooth_scroll,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Komorebi brilmonturen

Ondanks de Japanse naam ‘het zonlicht dat door het bladerdek schijnt’ is dit een echt Belgisch brillenmerk. Licht, reflectie en transparantie zijn de kenmerken voor deze Vlaamse ontwerpers. De fijne en elegante monturen worden voorzien van design accenten om te spelen met licht en schaduw. Zo wordt de bovenzijde van gezandstraalde titanium brillen bijvoorbeeld handmatig gepolijst om het zonlicht extra te laten schitteren op de bril. Kom ze vrijblijvend passen.

Website

Komorebi

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.