Optiek Dresen | Hoet Couture brilmonturen
22069
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22069,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Hoet Couture brilmonturen

Met enige trots introduceert Hoet een nieuw brillenconcept. Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling brengt Hoet 3D-lasergeprinte brillen uit titanium op de markt, ‘made in Belgium’. De 3D-techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien – niet onbelangrijk – milieuvriendelijk. De collectie bestaat momenteel uit 5 modellen, telkens verkrijgbaar in naturel of donkergrijs gecoat.

De Hoet Couture-brillen sluiten goed aan bij de ‘klassieke’ Hoet-collectie. Ze zijn ook tijdloos-modern én mooi. Kwaliteit en comfort blijven steeds de basisvereisten.

De brillen zijn roestvrij en anti-allergisch, licht, maar duurzaam en met een goede pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neus- en glasmaatcombinaties en worden gepersonaliseerd met de naam van uw klant.
Opvallend onopvallend en onopvallend opvallend.

Website

Hoet

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.