Optiek Dresen | Chanel brilmonturen
22097
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22097,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Chanel brilmonturen

De befaamde mode ontwerpster Gabrielle ‘Coco’ Chanel is de stichter van het Franse modehuis. Het bedrijf startte in 1909 en is sindsdien het toonaangevende merk in couturekledij, accessoires, parfum en cosmetica.
Trouw aan haar eenvoud in design creëerde ze wat vandaag de meest elegante en aantrekkelijke Chanel-monturen en -zonnebrillen zijn geworden. De meeste monturen zijn versierd met fijne details die naar het rijke verleden van Chanel verwijzen, namelijk de parels, de ‘C’, de ketting van de handtas 2.55, de camelia, enz… De Chanel-collectie staat voor tijdloze klasse.

Bij Optiek Dresen gaan wij helemaal voor Chanel; zo hebben wij naast onze Chanel Corner, ook de exclusieve Chanel Bijoux-collectie in huis.

Website

Chanel

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.