Optiek Dresen | Céline zonnebrillen
22094
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22094,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Céline zonnebrillen

In 1945 begon de Franse Céline Vipiana met het ontwerpen van kinderschoenen. Wat begon als een simpele kinderschoenenlijn, breidde zich uit tot damesschoenen en -accessoires. De collecties van Céline laten zich kenmerken door hedendaags minimalisme.

Van 1997 tot 2004 heeft ontwerper Michael Kors het merk Céline groot gemaakt. De Britse Phoebe Philo heeft met succes de fakkel van hem overgenomen: haar collecties hebben iedereen enthousiast gemaakt. Ze is zelfs tweemaal bekroond tot Best Fashion Designer door The British Fashion Council.

Dat wat Phoebe Philo doet, doet ze goed. Haar tassen en accessoires zijn geliefd in heel de modewereld. Tevens brengt Céline schoenen, zonnebrillen en brilmonturen uit en alles wat u van een klassiek Frans modehuis mag verwachten.

Optiek Dresen is gecharmeerd door Celine’s oversized tijdloze vintagevormen.

Website

Céline

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.