Anne et Valentin brilmonturen
22088
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22088,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.1.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Anne et Valentin brilmonturen

Anne et Valentin… als een verlangen. Voor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: Anne et Valentin werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn!

Anne et Valentin bestaat door… Anne en Valentin. Twee krachten die elkaar door toeval ontmoetten. Het lot gaf hen een toekomst, die zij samen zowel persoonlijk als zakelijk deelden, met één gezamenlijk kloppend hart. Dit diep verbonden paar besteedde haar leven aan het verzorgen en laten groeien van hun merk. In Toulouse, waar het merk begon en waar het hart nog steeds is gevestigd, geeft Anne et Valentin’s levendige geest nog velen inspiratie. Al meer dan 30 jaar is het merk anders dan anders, met unieke collecties van originele, niet in één zin te omschrijven monturen.

Vanaf de eerste dag laat Anne et Valentin een dieper begrip zien voor de identiteit van haar klanten; hoe ze bewegen, leven en denken. In plaats van de klant aan te laten passen aan het montuur, vindt Anne et Valentin voor iedereen het perfecte ontwerp, ingegeven door de unieke persoonlijkheid en kenmerken van de persoon.

Deze radicaal nieuwe benadering zorgde 30 jaar geleden voor een kleine revolutie. Valentin ontwierp de monturen, Anne de winkel en etalages. De vraag werd echter zo groot, dat beiden gezamenlijk de collecties zijn gaan maken. Origineel, kleurrijk en levendig, gecombineerd met ergonomisch en technisch inzicht, en respect voor de drager.

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.