Optiek Dresen | Oogmeting
21965
page-template-default,page,page-id-21965,page-parent,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
zeiss-iprofiler-001aanbod

OOGMETING

De basis voor het juiste advies

Naast de oogarts, speelt de optometrist een belangrijke rol in het verhelpen van uw oogklachten. Voor een geslaagd resultaat verzorgt Optiek Dresen oogmetingen op basis van uw persoonlijke situatie, volgens een welbepaald stappenplan. Dat gebeurt in ons Relaxed Vision Center, steunend op de kennis van Carl Zeiss op vlak van hoogtechnologische optica.

Eerst peilen wij naar uw verwachtingen van uw nieuwe bril. Wilt u bijvoorbeeld beter zien in de verte, achter de computer, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Het kan ook zijn dat u minder last wilt hebben van hoofdpijn of andere problemen veroorzaakt door slecht zicht.

Na het in kaart brengen van uw wensen, verrichten wij een klassieke oogmeting. Aan de hand van een verafmeting bepalen wij of u ver- of bijziend bent. Vervolgens onderzoeken wij de bolling van uw oog om de cilindersterkte te bepalen. Wanneer blijkt dat u moeite heeft om van dichtbij te lezen, voeren wij bovendien een dichtbijmeting uit.

De klassieke oogmeting breiden wij uit met behulp van een hoogtechnologisch meetinstrument: de i.Profiler. De i.Profiler is een autorefractor, een oogcomputer die de sterkte en de afwijking van uw ogen opmeet. Deze bijkomende meting levert een nauwgezette oogafdruk op.

Een oogmeting is pas compleet wanneer wij ook de samenwerking tussen uw ogen hebben bepaald. Een slechte oogbalans leidt vaak tot klachten zoals focusverlies, verminderd dieptezicht, hoofdpijn, lichtgevoeligheid, vermoeide en tranende ogen. De i.Polatest stelt ons in staat afwijkingen in de oogsamenwerking op te sporen.

Bovendien optimaliseren wij het correctievermogen van uw brillenglazen met i.Scription. Een i.Scription-bril is speciaal aangepast aan uw individuele behoeften. Dankzij i.Scription ziet u alles haarscherp, met een uitstekend contrast, uitmuntende helderheid en intensere kleuren, zelfs bij nachtzicht.

Op basis van de oogmeting krijgt u persoonlijk advies van ons. Wij delen onze bevindingen met u en beantwoorden uw vragen. Als uit de resultaten blijkt dat een bezoek aan de oogarts noodzakelijk is, dan verwijzen wij u vanzelfsprekend door.

Wellness voor uw ogen

Als erkend lid van de Carl Zeiss Academy verbinden wij ons ertoe om te investeren in innovatieve oplossingen en ons uit te rusten met de nieuwste apparatuur. Dat maakt van elk bezoek aan ons Relaxed Vision Center een bijzondere ervaring. Wij noemen het heel toepasselijk ‘wellness voor uw ogen’.

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.