Oogmeting & oogcentrering
22983
page-template-default,page,page-id-22983,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23796
optiek-dresen-zeiss-visufit-001

OOGMETING & OOGCENTRERING

De basis voor het juiste advies

Bij Optiek Dresen zijn wij meer dan opticiens. Als gediplomeerde en ervaren optometristen streven wij niet enkel naar het scherpste maar ook het comfortabelste zicht. Dit gebeurt in onze Relaxed Vision Room uitgerust met de modernste en de meest geavanceerde instrumenten.

De klassieke oogmeting breiden wij uit met behulp van de i.Profiler van Carl Zeiss. Deze bijkomende meting levert ons een optische oogafdruk. Dankzij deze gegevens kunnen wij uw correctie nog meer optimaliseren voor o.a. een beter nachtzicht en contrastzicht.

Met de innovatieve Zeiss Visufit worden uw brillenglazen nu nog preciezer gecentreerd, zodat u van een perfect zicht kunt genieten! De Visufit is een apparaat dat in een 1-shot, zeer nauwkeurige 3D-centrering en innovatieve functies biedt. Aan de hand van de 9 ingebouwde camera’s creëert de Visufit uw eigen avatar, een 3D-reconstructie van uw gezicht. Dit maakt het digitaal vergelijken van monturen met 180°-beeld mogelijk. Heeft u een hoge correctie? Dan is dit de ideale manier om uw nieuwe bril te kiezen.

Dat maakt een oogmeting bij Optiek Dresen een bijzondere ervaring.
Daarbovenop heeft Zeiss een nieuw instrumentvoor zichtanalyse ontwikkeld, waarmee we uw kijkgewoontes kunnen bepalen. Mijn Kijkprofiel van Zeiss bepaalt welke visuele behoeften u heeft op volgende gebieden:

  • Werk
  • Dagelijkse activiteiten
  • Digitale activiteiten
  • Mobiliteit
  • Vrije tijd
Zeiss Mijn kijkprofiel
Zeiss Vision Screening
Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.