Optiek Dresen | Mijn kijkprofiel
22490
page-template-default,page,page-id-22490,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

MIJN KIJKPROFIEL

Bepaal uw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van Zeiss

Mijn Kijkprofiel van Zeiss laat u zien waar uw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van Zeiss problemen verhelpen kan.

De informatie die u geeft over uw persoonlijke levensstijl leidt tot een zichtprofiel waarmee uw opticien u een optimaal advies kan geven bij de volgende afspraak. In combinatie met de resultaten van uw oogmeting zult u van Zeiss een brillenglasoplossing krijgen die precies bij uw levensstijl en kijkgewoontes aansluit.

Mijn Kijkprofiel van Zeiss bepaalt welke visuele eisen u heeft op de volgende gebieden:

  • Het werk
  • Dagelijkse activiteiten
  • Digitale activiteiten
  • Mobiliteit
  • Vrije tijd

Het eindresultaat is uw persoonlijke zichtprofiel en een aanbevolen brillenglasoplossing van Zeiss die precies aansluit bij uw persoonlijke kijkgewoontes – dit alles geheel gratis en vrijblijvend.

U kunt uw persoonlijke kijkprofiel uitprinten, of als QR-code meenemen naar de Zeiss-opticien bij u in de buurt. De opticien zal uw zicht testen en uw ogen onderzoeken. Met de resultaten van Mijn Kijkprofiel en de oogmeting kan uw opticien u de brillenglasoplossing van Zeiss aanbevelen die het beste bij uw behoeftes past.

Mijn Kijkprofiel

Bepaal uw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing.

Bepaal nu uw kijkprofiel

Een oogmeting in onze winkel?

Maak dan een afspraak voor een oogmeting in onze winkel. Op basis van de oogmeting krijgt u persoonlijk advies van ons. Wij delen onze bevindingen met u en beantwoorden uw vragen. Als uit de resultaten blijkt dat een bezoek aan de oogarts noodzakelijk is, dan verwijzen wij u vanzelfsprekend door.

Maak een afspraak

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.