Optiek Dresen | Aanbod
21933
page-template-default,page,page-id-21933,page-parent,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Brilmonturen

Wat is de juiste bril? Een bril die uw gezicht siert, een bril die iets vertelt over uzelf en iets toevoegt aan uw outfit. Naast vorm en kleur maakt bovenal de kwaliteit van de aanpassing en het bijzondere materiaal een bril passend voor u. Daarom gaan wij op de wereldbeurzen van Milaan, Müchen en Parijs op zoek naar toonaangevende brilcollecties van grote merken die onze filosofie delen.

Collectie

Luxemonturen

Beleef de ongeëvenaarde luxe-ervaring van een brilmontuur op maat met onze eigen designlijnen Precious en Monocle. Wij ontwerpen in samenspraak met u een montuur in edele materialen zoals hout, goud, platina, buffelhoorn, schildpad, leisteen of ingezet met diamanten. Hiervoor doen wij een beroep op kleine brilfabrikanten uit Frankrijk, Duitsland, en Oostenrijk, met elk hun specialiteit qua materiaal. Een exclusieve, op maat gemaakte brilmontuur bezorgt u ongetwijfeld een buitengewone uitstraling.

Contact

Zonnebrillen

Een goede zonnebril moet uw ogen beschermen, niet alleen tegen verblinding maar ook tegen schadelijk uv-licht. Daarnaast is een zonnebril een echt modeaccessoire. Voor iedere situatie biedt Optiek Dresen de juiste zonnebril aan uit een ruim assortiment van topmerken.

Collectie

Oogmeting

Wij verzorgen oogmetingen met de meest innovatieve apparaten van Carl Zeiss volgens een welbepaald stappenplan. Dankzij onze deskundigheid in ons vakgebied en met behulp van de i.Profiler, de i.Polatest, de i.Terminal en iScription-technologie waarborgen wij een scherper, comfortabel en contrastrijker dag- en nachtzicht.

Lees verder

Brillenglazen

Uw ogen verdienen de beste brillenglazen, aangepast naargelang uw activiteit. Daarvoor werken wij samen met  Zeiss en Essilor, internationale marktleiders op vlak van oogheelkundige optica. Heeft u een bril nodig voor scherp zicht in de verte, achter de computer, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Optiek Dresen heeft brillenglazen die optimaal visueel comfort bieden op elk ogenblik.

Lees verder

Readers

Gebreken komen met de jaren en dat geldt zeker voor uw ogen. Vanaf uw veertigste levensjaar vermindert de elasticiteit van uw ooglens. U kan dan minder scherp zien vanaf een korte afstand waardoor lezen moeilijker wordt. Dat betekent niet meteen dat een bril met op maat gemaakte brillenglazen is aangewezen. Een eenvoudige leesbril (reader) kan al soelaas bieden. Leesbrillen zijn kant-en-klare standaardbrillen; dat wil zeggen dat de glazen geslepen zijn volgens de normen van het gezichtsvermogen van de gemiddelde mens. Indien uw ogen afwijken van deze standaardnormen, dan begeleiden wij u bij uw zoektocht naar een geschikte bril.

Collectie

Verrekijkers en telescopen

Objecten vanop zeer grote afstand observeren doet u met een verrekijker of een telescoop. In onze winkel kan u verschillende modellen uitproberen en vergelijken, van topmerken zoals Leica en Zeiss. Dieren waarnemen, scheepsverkeer gadeslaan, sportevenementen volgen of sterrenkijken? Vakkundig helpen wij u het juiste instrument uitzoeken naargelang uw doeleinden.

Lees verder

Contactlenzen

Altijd gedacht dat contactlenzen niets voor u zijn? Of u nu last heeft van droge ogen, astigmatisme of progressieve brillenglazen draagt, wij hebben beslist de geschikte lens voor u. Vraagt u zich af of er iets beter bestaat dan uw huidige contactlenzen? Bij ons vindt u steeds de nieuwste generatie contactlenzen, passend voor elke situatie.

Lees verder

Nog vragen?

Onze specialisten genoten de beste opleiding en worden voortdurend getraind om bij te blijven. Het zijn vakmensen die enkel werken met de meest geavanceerde toestellen. Zo bent u altijd zeker van de beste oplossing, helemaal op uw maat. Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak of loop eens binnen in onze winkel. Ons team heet u van harte welkom.

Contact

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.