Wij zijn verhuisd
23484
post-template-default,single,single-post,postid-23484,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Wij zijn verhuisd

Al 66 jaar is Optiek Dresen een vaste waarde in het centrum van Oostende. Geheel in lijn met onze lange traditie van uitzonderlijke kwaliteit in product en service én vanuit de oprechte wens om u een totaalbeleving aan te bieden, melden wij met trots onze verhuis.

Wij verwelkomen u met open armen in de nieuwe winkel aan de Baelskaai op de Oosteroever.

Op deze nieuwe, hippe locatie met een rijk maritiem verleden en prachtig zicht op zee, duinen en jachthaven kan u steeds terecht voor de mooiste brillen ter wereld. Door de vlotte bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden staat uw bezoek niets in de weg.

Marc & Joelle Dresen
Optiek Dresen

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.