Optiek Dresen verhuist in de lente van 2022 naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende
23369
post-template-default,single,single-post,postid-23369,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Optiek Dresen verhuist in de lente van 2022 naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende

Dit voorjaar verhuist de bekende en toonaangevende Optiek Dresen naar het beeldbepalende One Baelskaai-gebouw op de Oosteroever in Oostende. Al 65 jaar en 3 generaties lang staat Optiek Dresen synoniem voor de mooiste brillen ter wereld. Dresen is een huis van vertrouwen in de optiekwereld met de mooiste monturen en de beste service. Deze optiezaak onderscheidt zich met een doordachte visie om niet enkel klanten tevreden te maken, maar ze ook een goed gevoel te geven. Een gedreven er ervaren team garandeert een optimale oogzorg met ondermeer de modernste Zeiss apparatuur. Bij Optiek Dresen vindt u bekende merken zoals Chanel, Gucci, Balmain, Dita, Dior, Tom Ford, Bentley, Emmanuelle Khanh, Rigards, Henau, Rolf, Lunor en Lindberg. Daarnaast kan u er ook terecht voor monturen uit de Precious-collectie in hout, buffelhoorn en massief goud.

“Wij geloven in de trendy stadswijk Oosteroever in Oostende. Dankzij de prachtige projecten van Versluys Groep is hier de voorbije jaren een heel nieuwe dynamiek ontstaan. De nieuwe woonwijk straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit. Twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren. Wij zijn er dan ook 100% van overtuigd dat het DNA van Dresen perfect aansluit op het imago van de hippe Oosteroever site.”

Marc & Joelle Dresen
Optiek Dresen

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.