Optiek Dresen | Schenk een brillenglas aan familie, vrienden, kennissen… Of hou hem lekker voor uzelf!
23026
post-template-default,single,single-post,postid-23026,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Schenk een brillenglas aan familie, vrienden, kennissen… Of hou hem lekker voor uzelf!

U koopt een bril met glazen, bij afhaling krijgt u een cadeaubon ter waarde van de helft van uw brillenglazen. Deze kan u schenken aan wie u maar wilt of zelf gebruiken voor een tweede bril. (bijvoorbeeld een reservebril, een office-bril, een sportbril, een zonnebril, een leesbril…) De cadeaubon kan ingeruild worden voor één brillenglas bij aankoop van een montuur met glazen.

Let’s make someone happy!

Voorwaarden in de winkel. Actie geldig t.e.m. 31/01/2021.

Om uw bezoek aan onze winkel corona-proof te laten verlopen werken wij voor het passen van brillen en oogmetingen liever op afspraak. Zo kan u in alle rust een nieuw montuur uitkiezen en kunnen wij ons aan de nodige richtlijnen houden. Bel gerust voor een afspraak 059 500 888.Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.