Optiek Dresen | Happy World Sight Day en Licht voor de Wereld!
22994
post-template-default,single,single-post,postid-22994,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Happy World Sight Day en Licht voor de Wereld!

Het is vandaag een belangrijke dag voor Licht voor de Wereld, een organisatie die zich inzet voor een beter zicht voor Afrikaanse kinderen en volwassenen.

26 miljoen mensen in ontwikkelingslanden hebben een vorm van vermijdbare blindheid. Heel wat kinderen in ontwikkelingslanden hebben oogproblemen, maar kunnen zich geen bril veroorloven. Om hiervoor aandacht te vragen, lanceert Licht voor de Wereld op de Werelddag van het Zicht een campagne Elk Kind een Bril.

Vanaf de Werelddag van het Zicht op 8 oktober tot en met 31 december 2020 wil Licht voor de Wereld samen met ons als Opticien voor de Wereld genoeg geld inzamelen om 500 kinderen in Afrika van een bril te voorzien. Een bril voor een kind kost gemiddeld €20 in de optiekzaken verbonden aan hun partnerziekenhuizen.

Wij schenken per verkochte bril in die periode €5 aan deze actie, alsook €5 per oogmeting tijdens de Week van het Zien. U kan ook uw steentje bijdragen, alle info kan u vinden op hun website.Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.