Optiek Dresen | Week van het Zien 2020
22947
post-template-default,single,single-post,postid-22947,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Week van het Zien 2020

Van 3 tot en met 10 oktober 2020 nemen wij voor de 16de maal deel aan de ‘Week van het Zien’. Iedereen kan zijn zicht vrijblijvend en gratis laten controleren.

Screenings hebben aangetoond dat 20% van de actieve bevolking onvoldoende ziet!

Aarzel dus niet en neem een afspraak voor een vrijblijvende en gratis oogmeting en advies. Tevens meet de onze i’Profiler van Zeiss hoe het zit met jouw nachtzicht. Deze controle evalueert uw zicht, niet de gezondheid uw ogen, dit domein is voorbehouden aan de oogarts.

De ‘Week van het Zien’ is een initiatief van de Algemene Opticiens- en Optometristenbond van Belgie, in samenwerking met de WGO, Wereldgezondheidsorganisatie.

Tot binnenkort,
Marc, Joëlle en KatrienWij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.