Optiek Dresen | Oog in oog met Anne et Valentin
22048
post-template-default,single,single-post,postid-22048,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Oog in oog met Anne et Valentin

In hun creatief atelier in Toulouse bedenken de designers van Anne et Valentin elk montuur met één doel voor ogen; brillen ontwerpen voor het dagelijks leven, die perfect passen bij de persoon die ze draagt. Hun collecties tonen persoonlijkheid, zelf meerdere persoonlijkheden, met het vermogen om de energie die ieder eigen is, tot uiting te brengen.

Welk model ook, hun monturen hebben pit, geven diepte en een open blik. Elk concept streeft ernaar om kernwaarden als energie, licht, materiaal, lijn, contrast en kleur in hun modellen op steeds andere wijze in balans te houden. Benieuwd? Kom de nieuwe collectie lente-zomer 2016 vrijblijvend passen!

Benieuwd? Kom de nieuwe collectie lente-zomer 2016 vrijblijvend passen!Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.