Optiek Dresen | Hoet Couture, onopvallend opvallend
22044
post-template-default,single,single-post,postid-22044,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Hoet Couture, onopvallend opvallend

Na 4 jaar onderzoek bracht Hoet de eerste 3D laser-geprinte brillen uit titanium op de markt ‘Made in Belgium’. De collectie werd nu uitgebreid tot 5 modellen, telkens verkrijgbaar in naturel en donkergrijs gecoat. De brillen zijn roestvrij, antiallergisch, licht, maar duurzaam en met een goede pasvorm. Ieder model is op maat te krijgen en met eigen naam gepersonaliseerd.

Deze brillen sluiten goed aan bij de ‘klassieke’ Hoet-collectie, tijdloos, modern en mooi!

Collectie


Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.