Optiek Dresen | Alain Mikli brilmonturen
22086
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22086,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Alain Mikli brilmonturen

Alain Mikli staat voor luxe en design. De brillen worden gekenmerkt door de prachtige kleuren en dessins van de celluloseacetaat-platen, die exclusief voor Alain Mikli worden ontwikkeld in Italië, in samenwerking met Mazzucchelli. Op ambachtelijke wijze met het ‘made in passion’ volledig handgemaakt in de Jura in Frankrijk en ontworpen door eyewear designer Alain Mikli. Met zijn fantasie en kenmerkende stijl weet Mikli al ruim 30 jaar constant te vernieuwen en slaagt hij er steeds opnieuw in om van een gebruiksvoorwerp een klein kunstwerkje te maken. Daarbij hanteert hij altijd een juist mix van eenvoud en luxe.

De Alain Mikli-collectie richt zich op alle mannen en vrouwen die waarde hechten aan de authenticiteit van een product. Voor mensen met passie voor stijl, die gaan voor een sublieme look. De brillen van Alain Mikli zijn brillen om mee te zien en gezien te worden!

“Ik probeerde de industrie in zijn geheel toegankelijker te maken en te destabiliseren als het gaat om stijl, van zowel de commerciële als communicatieve kant.” – Alain Mikli 1990

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.