Optiek Dresen | Gratis VR-bril bij aankoop van brilglazen van Zeiss
22568
post-template-default,single,single-post,postid-22568,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Gratis VR-bril bij aankoop van brilglazen van Zeiss

Virtual reality voor iedereen – Zeiss VR ONE Plus

Een virtual reality headset ontworpen voor een comfortabel en eenvoudig gebruik, een combinatie van premium optica en een aansprekend design. Schuif uw smartphone in de VR-bril en u kan beginnen, er zijn geen aanpassingen aan uw gsm nodig. Stap uit de realiteit met de Zeiss VR ONE Plus!

Kom langs voor vrijblijvend advies

Actie geldig tot en met 31/01/2019 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een paar Zeiss-brillenglazen met DuraVision-coating.

Contact


Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.