Optiek Dresen | Tom Ford Private Collection
22150
post-template-default,single,single-post,postid-22150,single-format-video,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Tom Ford Private Collection

De Private Collection ontstaat 11 jaar na de lancering van Tom Ford’s brillencollectie. Deze sterk gelimiteerde collectie bestaat uit 11 oversized modellen die de designer dagelijks droeg gedurende die jaren, van aviator style tot simpele donkere monturen. Al deze brillen en zonnebrillen zijn handgemaakt uit buffelhoorn of high quality japans titanium. Optiek Dresen is geselecteerd geweest om deze unieke collectie te presenteren!Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.